<-PAGINAHTML-ONLINELDEN->
zelfmoord

plantenplanten
Hobbies / Tuinieren algemeen

zelfmoord


Menu van deze startpagina Meer informatie Gratis je eigen startpagina Bekijk alle pagina's Admin login Toevoegen aan je favorieten
Weblog - plantenplanten.GoedBegin.nl

Eigen startpagina Topics
- Planten planten voor de winter

 Links
- Eigen weblog?
- Eigen startpagina?

  Plantenplanten LinkEx
- Jouw link hier?

  Betaalde LinkEx
- 50 plus dating
- Dierenverzekering
- Lekker uit eten
- Daten
- Jouw link hier?


 Planten planten voor de winter
November is de laatste maand om nog planten te planten.

Zolang het weer zacht blijft is het mogelijk om nog nieuwe aanplanting te doen. Bomen, struiken en bloembollen behoren tot het pakket van de uitverkoren planten. Dit is ook het goede ogenblik om fruit in de tuin te planten.

Bedenk even de vreugde volgend jaar als je de heerlijke vruchten kunt oogsten. Ook een kleinere tuin leent zich voor het telen van fruit. Verschillende soorten bessen zoals trosbessen, kruisbessen, blauwe bes en frambozen zijn ideaal om op een kleine oppervlakte te groeien.

Als je meer plaats hebt is het planten van fruitbomen een extra meerwaarde voor uw tuin. In de lente geniet je van de weelderige bloei, de zomer biedt verkwikkende schaduw en in de herfst pluk je de vruchten welke op natuurlijke wijze gerijpt zijn aan de planten.

Sierbomen, struiken en heggen kunnen ook nog aangeplant worden. Het mooie is dat je in dit seizoen al deze planten kunt aankopen met naakte wortel (zonder kluit). Naakte wortel heeft het voordeel dat de kosten voor aanschaf vele malen lager ligt. Dus meer waar voor uw geld.

Naast het planten van planten is het ook het uitgelezen ogenblik met de tuin een laatste grondige onderhoudsbeurt te geven. Onkruid dat nu verwijderd wordt blijft voor een lange periode weg. Niet bedekte aarde kan nu bedekt worden met een mulglaag zodat de onderliggende grondlagen beschermt blijven voor de inwerking van vorst.

Het is dus nog even de handen uit de mouwen voor de winter begint.


Geplaatst door: net4you op 13-11-2012 21:49


Eigen startpagina